Bwired Home Online home in the Netherlands

Donderdag 6 Januari 2011 - 16:57:59

Bouwbeurs 2011 jaarbeurs Utrecht vrijkaarten

Door: , , Categorie: Div

Van maandag 7-2 tm Zaterdag 12-2-2011 gaat de internationale Bouwbeurs 2011 van start in de jaarbeurs te Utrecht.
Goed Nieuws, namens Nemef mag ik dit jaar gratis entreekaarten weggeven ter waarde van 35 euro.
Op deze beurs komt domotica ook steeds prominenter in beeld.

Met inhoudelijke programma’s, seminars, themapleinen en -paviljoens zet de Internationale BouwBeurs deze editie in op diepgang. De thema’s duurzaamheid, Solarenergie, energiezuinigheid en renovatie fungeren als een rode draad in alle activiteiten. Alle sectoren zijn aanwezig en de beurs blijft ook in deze markt het belangrijkste ontmoetings- en netwerkpunt voor bedrijven.

Voor meer informatie check de site van de Bouwbeurs.
En de indrukwekkende deelnemerslijst.

Dinsdag 4 Januari 2011 - 19:27:11

Wat gebeurt er als je een computer steelt van een hacker

Door: , , Categorie: Div

Love being a Geek :-)
Blijf even kijken, in het 2e gedeelte wordt het leuk voor de Nerds.Dinsdag 17 Augustus 2010 - 11:15:18

De Kever in Gardaland Italie

Door: , , Categorie: Div

Hij is er nog steeds, de Volkswagen Kever in Gardaland Italie.
Hij is wel veranderd in 3 jaar tijd, zie hier de foto van Juli 2007 toen wij ook in Gardaland waren.
In 2007 was de kever toch mooier, waarschijnlijk moet Gardaland ook bezuinigen. Dit was trouwens ook te zien aande entreeprijzen die nu 35 euro per persoon zijn. Dit is op zich wel een normale prijs die te vergelijken is met andere pretparken in Europa, Maar er zat een addertje onder het mooie gras van gardaland. De wachtrij voor bijna iedere attractie is minimaal 80 minuten. Zoals alle andere parken heeft ook Gardaland fastpasses waarmee je bijna direct een attractie in kunt op afgesproken tijden. Bij Gardaland moet je daar echter 12 Euro per persoon voor betalen en daar kom je eigenlijk pas achter als je binnen bent.
Je moet dan weer 30 minuten in de rij staan en moet je vervolgens nog kiezen tussen een Family- of Thrill fastpass, dus kun je nog steeds niet overal in. Wil je wel overal in dan kost het je 24 Euro extra. Fastpasses moeten gewoon gratis zijn. De Italianen waren zelf ook Not Amused over deze Gardaland Maffia praktijken.
Ook waren er bijna geen speciale Fastpas ingangen, je moest naar binnen waar je normaal naar buiten komt, kun je de puinhoop voorstellen!

Verder was het natuurlijk wel een geweldige dag voor de kids en ging dit blog eigenlijk over de Kever van Gardaland

Zondag 15 Augustus 2010 - 17:30:28

Onweer aan het Gardameer

Door: , , Categorie: Div

Op dit moment zijn we weer aan het Lago di Garda in het noorden van Italie en wel exact hier. vandaag goed weer gehad, echter kan het weer aan het gardameer snel omslaan. Zo ook vandaag, binnen 10 minuten barst het onweer los. Hagelstenen van ongeveer 5 centimer komen dan ook regelmatig voor, gelukkig niet vandaag.
Ik vind dit geweldig om te zien omdat wij in Nederland dit soort onweer niet kennen. Ik ga op mijn balkon zitten, maak foto's en geniet van dit schouwspel. En als het hier bliksemt dan zijn het bliksemschichten die bijna iedere seconde het meer verlichten. De bijbehorende donderslagen, zijn soms zo hard dat alles in je hotelkomer trilt!
Deze foto is van het opkomend onweer vanaf de overkant van het Gardameer bij Brenzone.

klik op de foto voor een grotere versie.

Zaterdag 24 Juli 2010 - 16:23:54

My kind of fun!

Door: , , Categorie: Div
Vrijdag 16 April 2010 - 18:22:45

Smart Homes Magazine

Door: , , Categorie: Div

Voor diegene die bij willen blijven op het gebied van Domotica brengt de Stichting Smart Homes in samenwerking met AV&Domotica het vakmagazine´Smart Homes Magazine uit. Smart Homes is een vakmagazine voor iedereen die met Domotica & Slim Wonen´ bezig is. Met het vakmagazine beogen de partijen de markt van objectieve en onafhankelijke informatie te voorzien over alles wat met Domotica & Slim Wonen te maken heeft. In Smart Homes Magazine leest je vijf keer per jaar alles over nieuws, trends, oplossingen, praktische tips, subsidie mogelijkheden, onderzoeken, producttests en praktijkervaringen van zowel gebruikers als specialisten. Tot slot bevat dit vakmagazine rubrieken zoals vraag en antwoord, agenda met congressen, beurzen en andere relevante evenementen en adressen van leveranciers.

Smart Homes is ook bekend van de beurs Domotica en Slim Wonen die ieder jaar duizenden bezoekers trekt naar het Evaluon in Eindhoven.

Maandag 18 Januari 2010 - 07:21:44

24 Season 8 is begonnen

Door: , , Categorie: Div

Voor de fans, en die zijn er veel:
Gisteren is in Amerika op Fox Broadcasting de hitserie 24 Season 8 begonnen.
Voor de season opening is er zelfs een dubbele aflevering uitgezonden. Binnen 10 minuten zit je al weer helemaal in een nieuw complot tegen Amerika. Opa Bauer, niet te verwarren met de vader van onze Frans, is na 10 minuten kijken al behoorlijk op stoom.
De tweede van links op de foto is La femme Nikita, uit de gelijknamige serie, zij speelt een leuke bijrol in de serie en heeft iets (wat weet ik nog niet) te verbergen .
De serie zit weer strak in elkaar, als je niet heel lang wil wachten kun je de serie downloaden in HD via nzb.

Donderdag 10 December 2009 - 14:30:35

Barack Teleprompter Obama

Door: , , Categorie: Div

Na 10 minuten Nobelprijs-uitreiking kijken ben ik het al zat, Barack Obama lijkt wel een marionet!
Obama kijkt alleen maar links en rechts de zaal in, je ziet hem nooit recht vooruit kijken. Waarom is dat? Heel simpel: recht voor hem staat namelijk geen teleprompter en zonder dit apparaat kan Obama klaarblijkelijk niets zegen. Er reist waarschijnlijk een heel team mee in zijn kielzog die de teleprompter moeten bedienen, we weten allemaal wat er gebeurt als het fout gaat. Ik kan bijna niet meer naar zijn boodschap luisteren met de wetenschap dat hij zelf de speech niet eens schrijft en continue naar die dingen loert. Je moet er maar eens opletten of even op google zoeken.

Maandag 2 November 2009 - 22:04:12

Dexter eindelijk op de Nederlandse buis

Door: , , Categorie: Div

Ik heb de eerste 3 seizoenen van Dexter al gezien, Seizoen 4 loopt nu in Amerika en zodra deze op showtime is uitgezonden kijk ik de aflevering korte tijd later in HD. Ik vind Dexter een van de beste series van de afgelopen jaren, geweldig in elkaar gezet en grandioze hoofdrol voor acteur Michael C. Hall.
Nu komt deze serie eindelijk op de Nederlandse televisie en wel bij de VPRO die gelijk heel seizoen 1 iedere avond van 8 t/m 18-november uitzenden.

Dexter Morgan is forensisch bloedexpert bij de politie in Miami. Op vierjarige leeftijd werd hij geadopteerd door politieagent Harry Morgan die bij het jonge kind al vroeg moordlustige neigingen ontwaarde. Van Harry leerde Dexter om zijn onweerstaanbare drang om te moorden te kanaliseren. Hij brengt alleen mensen om ‘die het verdienen’: moordenaars en andere zware criminelen op vrije voeten, die door de mazen van het net zijn geglipt. Dexter doet dit volgens een vast en zorgvuldig patroon. Hij spreekt zijn slachtoffers aan op hun daden en neemt via een snee in de wang bloedmonsters en bewaart deze als aandenken. Van Harry heeft Dexter ook meegekregen hoe hij zich in het dagelijkse leven moet gedragen. Dexter heeft dus twee gezichten, de aardige vriendelijke ietwat vreemde broer, vriend en collega en de voor de buitenwereld onbekende gewetenloze moordenaar.

Geen gewone politieserie maar een unieke, intelligente mix van humor en horror. Dexter grijpt je. Het ene moment laat hij je op het puntje van je stoel zitten en het volgende glimlachen.

Zaterdag 19 September 2009 - 23:34:55

Rob Bartol misbruikt de Hollandswimming website

Door: , , Categorie: Div

Waarom misbruikt Rob Bartol de Hollandswimming website?
Anderhalf jaar na het uit de duim gezogen artikel over Bwired laat Rob Bartol van Omroep Brabant weer op een negatieve manier van zich horen. Onder andere op de site Holland Swimming heeft hij een blog geschreven (laten schrijven) over Bwired waar gek genoeg weer allerlei onzin in staat. Hij reageert hier ineens weer op mijn reactie van anderhalf jaar geleden op een Omroep Brabant rapportage die geheel niet klopte!

Ik weet dat Rob Bartol een groot zwemliefhebber is maar als je dan de hollandswimming website moet misbruiken voor iets wat totaal niets met zwemmen te maken heeft ben je mijn inziens wel erg verkeerd bezig!

Bartol stop eens met die onzin en ga wat serieuze dingen doen
Pieter Knuvers

deze foto is van de hollandswimming website

Update 20-9-2009: De blog van bartol is ineens van de website Hollandswimming verwijderd, ik heb natuurlijk een grabje gemaakt voor het archief -

Woensdag 19 Augustus 2009 - 15:33:56

Nog even wat vissen aan het Lago di Ledro

Door: , , Categorie: Div

Aan het noorden van het gardameer ligt op ongeveer 20 kilometer afstand het Lago di Ledro.
Het contrast tussen Garda en Ledro is erg groot. Het Gardameer is 56km lang en 18km breed. Het is het grootste meer van Italië en vergeleken met het Lago di Ledro lijkt het eerder een zee dan een meer. Het Lago di Ledro is maar 3 km lang en nog geen 1.5 km breed. Om er te vissen is prachtig, mooi helder diep water en het is er erg rustig. Helaas niets gevangen, ik heb er ook maar 1 uur gezeten, ik werd vriendelijk weggestuurd omdat ik blijkelijk een vergunning nodig had. In Nederland heb je dan direct een prent, Italie is gelukkig nog niet zover :-)

Mijn afgelegde route van vandaag is ook te zien via Bwired track & trace op googlemaps.

Woensdag 19 Augustus 2009 - 11:15:02

Picture Weblog vanaf de Monte Baldo Italie

Door: , , Categorie: Div

Vandaag zijn we de Monte Baldo op gegaan, de kabelbaan die ons naar 1850 meter boven het Gardameer brengt ligt vlak bij ons hotel in het plaatsje Malcesine. We waren er om al 9.00 uur dus de wachttijd viel mee, ongeveer 30 minuten. Het Gardameer wat ongeveer 56 kilometer lang is wordt op deze hoogte heel klein!
Boven op Monte Baldo had ik nog net een GPRS signaal en daarmee heb ik deze Picture Weblog verzonden naar de Bwired server.
De afgelegde route van vandaag is ook te zien via Bwired track & trace op googlemaps.

Vrijdag 14 Augustus 2009 - 13:03:34

Val di Sogno

Door: , , Categorie: Div

Nog zeven dagen van dit uitzicht genieten en dan weer "back to work". Val di Sogno ligt direct onder Malcesine aan het noorden van het gardameer. Het mooie van dit gedeelte van het meer zijn de hoge bergen die direct grenzen aan het meer. Zo ligt de Monte Baldo (1850 meter) direct achter mijn hotel. In het zuiden van het gardameer is het bijna plat en veel toeristischer. Een nadeel is weer dat het sportvissen hier wel een stuk slechter is dan in het zuiden, het lijkt er sterk op dat de nog overgebleven vissen daar naar toe trekken.

En hier kun je onze afgelegde route zien op googlemaps van Peschiera naar Val di Sogno (Bwired Track & Trace).

Zondag 9 Augustus 2009 - 20:39:50

Bardolino aan het Lago di Garda

Door: , , Categorie: Div

Vanavond ijs eten bij een van de bekenste ijstenten aan het Gardameer "Gelateria Cristalla Bardolino". Het ijs is zeer goed maar de bediening is al jaren zwaar klote, trek er rustig een uurtje voor uit! Gelukkig is het uitzicht mooi.
Deze weblog (foto en tekst) is trouwens in 1 upload vanaf mijn HTC HD verzonden naar mijn Bwired webserver en wordt dan ook direct getoond. Samen met een Chinese programmeur heb ik dit nieuwe Windows Mobile programma ontwikkeld. Ik ben van plan dit programma samen met hosting als freeware beschikbaar te stellen, iedereen kan dan met zijn Windows Mobile phone (gsm) een eigen picture weblog zoals deze maken. Stay tuned, more to come.

Ciao

Vrijdag 31 Juli 2009 - 12:34:55

Mijn ideale vakantie....

Door: , , Categorie: Div

Bij deze microblog hoeft eigenlijk geen tekst, je kent het bekende gezegde wel: a picture can tell more......
Mijn ideale vakantie dus, een goed hotel, goed weer, een stevige parasol, geeky lectuur en natuurlijk Internet.
Over het laaste valt me op dat steeds meer hotels dit gratis beschikbaar stellen. Moest ik daar vorig jaar nog flink voor betalen is het dit jaar ineens gratis of waarschijnlijk verwerkt in de prijs van de hotelkamer. In Duistland en Oostenrijk viel me dit direct op, maar natuurlijk niet in Italie. De Italianen zijn nog niet zo ver en willen nog steeds overal aan verdienen. In de streek waar ik op vakantie ben heb ik geen hotel kunnen vinden met gratis internet, integendeel voor 2 uur online vragen ze in mijn geval 11 euro. Aangezien ik op vakantie al minimaal 2 uur per dag internet nodig heb is 11 euro wel iets teveel van het goede! Na wat onderhandelen met het management van het hotel heb ik nu 30 uur online voor 11:00, now we're talking:-)

Zondag 19 Juli 2009 - 23:34:55

Rob Bartol misbruikt de Hollandswimming website

Door: , , Categorie: Div

Waarom misbruikt Rob Bartol de Hollandswimming website?
Anderhalf jaar na het uit de duim gezogen artikel over Bwired laat Rob Bartol van Omroep Brabant weer op een negatieve manier van zich horen. Onder andere op de site Holland Swimming heeft hij een blog geschreven (laten schrijven) over Bwired waar gek genoeg weer allerlei onzin in staat. Hij reageert hier ineens weer op mijn reactie van anderhalf jaar geleden op een Omroep Brabant rapportage die geheel niet klopte!

Ik weet dat Rob Bartol een groot zwemliefhebber is maar als je dan de hollandswimming website moet misbruiken voor iets wat totaal niets met zwemmen te maken heeft ben je mijn inziens wel erg verkeerd bezig!

Bartol stop eens met die onzin en ga wat serieuze dingen doen
Pieter Knuvers

deze foto is van de hollandswimming website

Update 20-9-2009: De blog van bartol is ineens van de website Hollandswimming verwijderd, ik heb natuurlijk een grabje gemaakt voor het archief

Dinsdag 7 Juli 2009 - 22:11:25

Snoek

Door: , , Categorie: Div

De snoeken kunnen natuurlijk niet achterblijven bij de karpers! Ik bracht mijn dochtertje naar bed en tijdens het dichtdoen van de gordijnen zag ik deze jongen. Met een lengte van minimaal 120 centimeter zwom hij rustig kijkend voorbij. Zelfs de eenden die aan kwamen zwemmen bemerkte de snoek en gingen er met een grote boog omheen, erg mooi om te zien! Deze snoek kan als hij wil een eend gemakkelijk pakken, aan zijn wonden te zien op zijn staart heeft deze snoek al wat gevechten meegemaakt.


Woensdag 1 Juli 2009 - 19:17:45

Karpers

Door: , , Categorie: Div

Het is weer druk in het water direct achter mijn huis, tientallen karpers toeren rustig door door het water. Het is al weer een tijdje geleden dat ik mijn karperhengels heb gebruikt. Binnenkort ga ik weer karperen in Italie, eens kijken wat het dit jaar weer oplevert. De karper op de foto is ongeveer 80 centimeter groot en zo te zien behoorlijk zwaar. Voor deze foto heb ik helemaal moeten inzoomen, vandaar een beetje een vertekend beeld.

Ongeveer 1 jaar geleden ving ik deze karper achter mijn huis.

Dinsdag 5 Mei 2009 - 14:22:05

Computergames blijven leuk

Door: , , Categorie: Div

Papa kan het nog steeds niet laten, samen racen met zijn dochters die dit ook wel leuk vinden.


Dinsdag 5 Mei 2009 - 13:51:45

Bevrijdingsdag in Vlissingen

Door: , , Categorie: Div

Het was druk vandaag in Vlissingen, bevrijdingsdag wordt hier goed gevierd met allerlei optredens.


Blogs (387)

Categorie├źn

Blog Collection

Administrator login Admin Login

    Username:

    Password:

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.

Top Blogs