Bwired Home Online home in the Netherlands

Vrijdag 23 Maart 2007 - 15:10:05

Vincent Everts op bezoek bij Bwired

Door: , , Categorie: Bwired

Directeur van verschillende IT bedrijven en Internet evangelist Vincent Everts op bezoek bij Bwired. Gewapend met een digitale camera maakt hij overal foto's van. Vincent is een fan van Bwired en is net zoals ik er ook heilig van overtuigd dat Domotica belangrijk is. Zo kan Smart Metering van onder andere Gas Licht en Water, het automatisch schakelen van licht en verwarming een belangrijke bijdrage leveren aan energiebesparing en daarmee het milieu. Het is altijd leuk babbelen met Vincent zeker gezien onze gezamelijke intresses. Vincent maakt overal foto's van, de foto op mijn Weblog werd automatisch gemaakt door mijn Home Automation systeem bij het openen van de voordeur Kijk ook eens rond op Vincent zijn Site er staan heel goede columns. Ook heeft Vincent een Video weblog op Vimeo.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.