Bwired Home Online home in the Netherlands

Maandag 8 Oktober 2007 - 06:01:11

Fileleed A2 wordt steeds erger.

Door: , , Categorie: Verkeer

Het fileleed in Nederland en vooral voor mij op de A2 wordt met de dag erger. Vanochtend al om 5:30 vertrokken voor een ritje van Den-Bosch naar Amersfoort. Zelfs dan sta je gewoon knal vast tussen Deil en Beesd.
De wegwerkzaamheden eisen weer hun tol, werkverkeer en wegversmallingen zijn de oorzaak. Dit maak ik al meer dan 10 jaar mee en ieder jaar wordt het erger, des te meer ze willen verbeteren hoe erger het wordt! Waar zijn ze toch mee bezig, de A2 gaat nu van 4 baans naar 6 baans wat slechts minimaal zal helpen. Waarom niet gelijk 8 baans, al die files zijn veel schadelijker voor het milieu dan een 8 baans asvalt weg.
Minister Camiel Eurlings gaat voorlopig de geschiedenis in als de minister die de meeste verkeersellende op zijn naam heeft, ook dat is niet zo moeilijk want iedere nog komende minister gaat hem zeker overtreffen. Wij zeggen altijd gekscherend dat van goede software is nog nooit iemand rijk geworden dit geldt natuurlijk ook voor goede infrastructuur

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.