Bwired Home Online home in the Netherlands

Donderdag 25 Oktober 2007 - 18:30:12

Uitje met collega's

Door: , , Categorie: Werk

Hier zit voor duizend jaar IT bij elkaar te wachten op de Tapas. Ieder jaar proberen we toch weer met zijn allen een avond te plannen en wat bij te kletsen. Ik denk dat we nu al voor 8e bijelkaar zijn gekomen. Wonderbaarlijk lukt dit elk jaar en deze keer was er zelfs niet een afzegging. Er is dus toch een of andere chemie tussen elkaar, we lachen ook heel wat deze avonden. Op dit moment werken de meeste niet meer samen maar hebben dat jaren geleden natuurlijk wel gedaan. Ministerie van Landbouw, KPN, Ordina en zelfs rentenieren zijn nu de bezigheden. Na dit etentje hebben we een bezoek gebracht aan Amsterdamse Toomler theatercafe.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.