Bwired Home Online home in the Netherlands

Donderdag 25 Oktober 2007 - 20:14:44

Fun Night in Toomler Amsterdam

Door: , , Categorie: Werk

Toomler is een theatercafe van en voor stand-up comedians van de Comedytrain te Amsterdam. Al meer dan vijftien jaar is Comedytrain het keurmerk van stand-up comedy in Nederland. In haar eigen theatercafe Toomler in Amsterdam wordt talent een podium geboden om ideen uit te proberen en de basis te leggen voor de stap naar de theaters in Nederland.
We hebben hier een hele leuke avond gehad met het clubje op de vorige picture weblog. We hebben dit soort uitjes al regelmatig gedaan en ons groepje wordt meestal direct aangesproken door de comedians zo ook weer deze avond. De Comedians denken ons te pakken te nemen maar dat is wederzijds, het meeste wat we zeggen is namelijk ook onzin. Deze avond was het optreden van de Brabo Ronald Goedemondt veruit het beste! Ja jongens ik kan het niet laten, toch weer een Brabander!

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.