Bwired Home Online home in the Netherlands

Dinsdag 13 November 2007 - 07:08:28

Het San Remo koffieapparaat

Door: , , Categorie: Werk

Als ik op mijn werk aan kom is dit de eerste computer die ik opstart.
Ja ook deze machine gaat na een bepaalde tijd niet gebruiken automatisch in de standby mode. Waarschijnlijk dus energie zuinig alhoewel ik dat pas geloof als ik het zelf heb gemeten. Bij de technische specificaties op de site staan alleen de afmetingen en gewicht genoemd, dus dat is niet erg hoopvol!
De embedded computer (Pic Controller) van deze machine is niet echt snel, de koffie is dan ook veel eerder klaar dan dan het apparaat aangeeft. Ook verdwijnt het scherm even als de koffie klaar is en komt na ongeveer 5 seconden pas weer terug. Zo heeft het apparaat een snelkeuze die niet echt sneller is dan normaal selecteren. Ik kan het niet laten, automatisch vallen mij dit soort dingen direct op en bedenk ik meestal gelijk iets waardoor het beter zou kunnen.
Voor de meeste mensen is het waarschijnlijk belangrijker of de koffie gratis is? Ik drink niet veel koffie op mijn werk, hooguit een paar kopjes per dag. Als je eenmaal Nespresso heb gedronken is de koffie uit dit soort apparaten slootwater. Als er trouwens een IT of Domotica werkgever is die Nespresso voor het personeel heeft hoor ik het graag

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.