Bwired Home Online home in the Netherlands

Zaterdag 24 November 2007 - 06:30:23

Ready for Mumbai India

Door: , , Categorie: Werk

We zijn er weer klaar voor, dit wordt mijn derde business trip naar Mumbai India, dit keer voor zeven dagen. Rick de Riel zit om 6.30 al aan de Heineken, hij was gewoon niet naar bed geweest. Helaas moeten we dit keer eerst naar Malpensa Italie vliegen om over te stappen op de vlucht naar Mumbai waar de rond middennacht zullen aankomen. Ondertussen heb ik nog een Apple Ipod Touch gekocht waar onder andere WiFi en een Safari webbrowser op zit. Dit vernuftige apparaatje ga ik niet gebruiken om MP3's mee af te spelen maar om mijn Domoticasysteem mee te besturen. Ik zal t.z.t. nog een log over de toepassing van de Ipod Touch maken.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.