Bwired Home Online home in the Netherlands

Zaterdag 24 November 2007 - 19:48:50

Aankomst in Mumbai 23:50 lokale tijd

Door: , , Categorie: Werk

De vlucht naar Mumbia is voor mij soepel verlopen, na de gewoonlijke drankjes en hapjes heb ik mijn stoel in de ligstand gezet en heb ik meer dan 5 uur geslapen.
Wat me steeds weer opvalt is dat Mumbia een van de snelste grote luchthaven is die ik ooit heb meegemaakt, in minder dan een half uur na de landing stonden we al buiten. Het was erg druk bij de douane dus mochten wij er gewoon zonder control langs
De temperatuur is hier nu erg lekker zo rond de 25 graden. Geweldig hoe goed hier alles is geregeld, ons vervoer stond al klaar om ons naar ons hotel de Hyatt Regency te brengen. Morgen hebben we nog een dagje vrij, zal waarschijnlijk wel shoppen worden. Het tijdverschil is hier nu vier en half uur later (+5.30 Gmt), Later!

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.