Bwired Home Online home in the Netherlands

Zondag 25 November 2007 - 19:15:03

Videobellen met Skype vanuit India

Door: , , Categorie: Werk

Als je wat langer van huis bent is videobellen met het thuisfront heel leuk om te doen. Hiervoor gebruik ik natuurlijk Skype De kwaliteit van de verbinding (geluid en beeld) van India naar Nederland is goed. Deze foto heb ik met de standaard capture functie direct van de Skype videofeed genomen. Het is moeilijk een goede foto te nemen want Mila & Kiki zitten natuurlijk niet vaak stil Het is geweldig leuk de meiden te spreken en vooral te zien. Hier in het hotel hebben ze overal Wireless Internet, waar ik ook loop of ben, overal heb ik een perfect signaal. Hier kunnen veel hotels een puntje aan zuigen. Hoe die Indiers dat doen weet ik niet, eens kijken of ik er achter kan komen!

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.