Bwired Home Online home in the Netherlands

Maandag 26 November 2007 - 11:02:10

Hard day's work at the office in Mumbai

Door: , , Categorie: Werk

De week in Mumbia is begonnen en nu moeten we aan de bak. ATOS India gaat voor ons een uitbreiding op bestaande software bouwen. Het is de bedoeling dat wij deze week de Indiers gaan uitleggen wat er precies aan onze applicatie moet worden aangepast. Het functioneel en technisch ontwerp is in Nederland gemaakt en de bouw zal hier in India plaatsvinden. We hebben de beschikking over een bijna nieuw bouwteam dus het overdragen van kennis is een behoorlijke klus. Ik heb de eerste uren altijd veel moeite met het goed verstaan van de Indiers. Het Engels wat ze meestal praten is een soort Hinglish en dat duurt even voordat je dat je dat te pakken hebt. Het is niet gemakkelijk om te werken met deze gasten maar ze zijn zeer enthousiast.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.