Bwired Home Online home in the Netherlands

Dinsdag 27 November 2007 - 17:10:33

Specialiteiten van chef Giovanni

Door: , , Categorie: Werk

In het Hyatt Regency dineren we meestal in de Stax. Chef kok Giovanni is jaren geleden speciaal hiervoor vanuit Italie over gekomen. Het is een vlotte vent die ons na heel even twijfelen weer herkende, we zijn hier een jaar geleden namelijk ook vaak geweest. Het werk van Giovanni is vooral controlerend en hier en daar een praatje met de klanten. Giovanni heeft meer dan tien koks die geheel zichtbaar het diner voor je klaarmaken. Wat we toch wel merkte is dat de bediening niet meer de scherpte had van jaren geleden. Dit laten we ons natuurlijk niet gebeuren, Rick en Jurgen stapte direct op Giovanni af om hem de opbouwende kritiek te vertelen. Giovanni nam het voor een Italiaan direct heel sportief op en nodigde ons uit voor een speciaal vier gangen menu. Zo gezegd zo gedaan en Giovanni heeft het zeker goed gemaakt met een speciaal culinair diner. Nadeel is wel dat deze week in India met al dat heerlijke eten zeker niet goed is voor de graphs die mijn Online Digitale Weegschaal laat zien!

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.