Bwired Home Online home in the Netherlands

Woensdag 28 November 2007 - 08:02:43

Het is altijd druk in Mumbai

Door: , , Categorie: Werk

In Mumbai wonen waarschijnlijk 17 miljoen mensen, niemand weet het eigenlijk precies. De stad is het commerciele en financiele hart van India en heeft de grootste haven van het land. India heeft op dit moment een sterk opkomende economie. Niet iedereen profiteert daarvan en dat is goed te zien, de stad heeft ook de grootste sloppenwijken van heel Azie.
Voor mij is dit niet de eerste keer dat ik hier ben, toch blijft het me elke keer weer verbazen. De drukte op straat in deze overbevolkte stad zal door weinig andere steden worden overtroffen. Waar moet je kijken en vooral heel goed uitkijken. Gewoon jezelf mee laten gaan in de stroom en je merkt dat de mensen elkaar behoorlijk hun gang laten gaan en de nodige ruimte geven. Op de foto zie je het favoriete transportmiddelen van Mumbia de Auto Rikshaw (Tjuk Tjuk) en de brommer. Klik hier en hier om naar een video te kijken die ik vanuit de auto heb gemaakt.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.