Bwired Home Online home in the Netherlands

Vrijdag 30 November 2007 - 07:15:26

Wireless Internet in het hotel

Door: , , Categorie: Werk

In het Hyatt Regency hotel in Mumbai India is toegang tot het Internet goed geregeld. Op je kamer kan je zowel via het Lan als via Wireless toegang krijgen, kosten ongeveer 7 euro per 2 uur. Je kunt in die tijd ook gemakkelijk swichen van bijvoorbeeld laptop naar PDA stel dat je aan de bar of zwembad wil gaan zitten. Als je direct d.m.v. een PDA of Smartphone device verbinding maakt krijg je 10 minuten gratis Internet, handig om even je mail af te handelen. Op deze manier kon ik met mijn Smartphone of Apple Touch overal in het hotel op Internet. Het hotel heeft een creatieve oplossing gevonden om het Wireless Internet signaal overal even sterk te krijgen. Op tientallen verschillende plekken buiten om het hotel heen staan wireless versterkers met antennes op de kamers gericht. Dit concept werkt geweldig en waar ik ook was of liep had ik direct stabiel en snel Internet.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.