Bwired Home Online home in the Netherlands

Zaterdag 1 December 2007 - 07:24:44

Malpensa Italie

Door: , , Categorie: Werk

Omdat we pas vrij laat hebben kunnen boeken moesten we deze keer vliegen met AlItalia. Nu weet ik ook waarom er nog zo veel stoelen vrij waren terwijl andere vliegmaatschappijen gewoon vol waren geboekt. De kwaliteit van AlItalia is niet best, het personeel is zeer gehaast (Italian Style) en de vliegtuigen zijn behoorlijk oud. Ons toestel een Boeing 767-200 was zo te zien waarschijnlijk meer dan 25 jaar oud. Het was totaal uitgeleefd en niet meer van deze tijd. Zelfs in de business class waren de stoelen slecht en versleten. Hopelijk onderhouden ze de motoren beter dan het interieur, volgende keer toch maar weer North West, KLM of Swiss.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.