Bwired Home Online home in the Netherlands

Donderdag 24 Januari 2008 - 09:26:14

IT training bij Twice

Door: , , Categorie: IT

Deze week op training bij Twice in Driebergen die ook Microsoft certified trainingen geven. Deze keer volg ik Advanced MS Visual Studio 2005. Verder ga ik bij deze club nog Advanced WEB development en ADO.NET volgen. Hoewel ik voor mijn werk al meer dan 10 jaar niet meer programmeer vind ik het wel belangrijk om goed op de hoogte te blijven. Natuurlijk programmeer ik nog wel heel veel voor Bwired. Eigenlijk lopen de trainingen bij Twice al weer achter want sinds vorige week heb ik de nieuwe Microsoft Visual Studio 2008 al gekregen. In dit kader heb ik ook een uitnodiging van Microsoft gekregen om de introductie van de nieuwe producten Visual Studio 2008, Windows Server 2008 en SQLServer 2008 bij te wonen. Het event, IT Herolympics genaamd wordt op 6 maart in nieuwegein gehouden.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.