Bwired Home Online home in the Netherlands

Zondag 27 Januari 2008 - 23:54:01

Jantje (DJ Jean) 50 jaar

Door: , , Categorie: Div

Een vriend, oud collega Jan van Son is vandaag 50 jaar geworden. In de begin jaren 80 heb ik 10 jaar in de Discotheek Galaxy te Den-Bosch gewerkt waarvan er meer dan 5 jaar samen met Jan. Het feest werd gehouden in de Carrousel wat aan de buitenkant geweldig was aangepast voor dit feest en waar Jan ook de eigenaar van is. Jan had meerdere oudgedienden uit de Galaxy tijd uitgenodigd, zo waren er ook John Lommers, Arjen de Gram en Perry Stuiver. Het was dus niet alleen een verjaardagsfeest maar ook een soort reunie voor ons, sommige hadden elkaar al meer dan 10 jaar niet gezien. We hadden elkaar veel te vertellen en natuurlijk was het een hele mooie disco-tijd in de begin jaren tachtig in de Galaxy. Het was een hele gezellige avond Jan!

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.