Bwired Home Online home in the Netherlands

Dinsdag 5 Februari 2008 - 00:41:32

Altijd online met HSDPA

Door: , , Categorie: Tech

Vanaf mijn vakantiebestemming ben ik gewoon online. Ik kan op twee manieren het internet op, mijn mail lezen of Bwired besturen. De eerste manier is met behulp van mijn HTC TyTN II Mobile HSDPA phone en de tweede manier is met mijn HP TC1100 touchpanel met een KPN HSDPA PCMCIA kaart (zie links op de foto). Verder heb ik dus geen voorzieningen nodig om snel te kunnen internetten. UMTS is voldoende, zelfs in deze uithoek heeft KPN echter al HSDPA beschikbaar. De snelheid is bijna gelijk aan de sbelheid van een standaard internet aansluiting.

Met de HSDPA Mobiele Internet kaart 712 van KPN heb ik een geweldige snelle internetverbinding waar ik ook ben. Deze Kaart is bruikbaar op vier netwerken, te weten: UMTS, EDGE, GPRS en HSDPA. Overal breedband, HSDPA is het Mobiele raspaardje van KPN en is een uitbreiding op het bestaande UMTS-netwerk. De downloadsnelheid van deze nieuwe standaard in mobiel dataverkeer bedraagt op dit moment 1,8 Mb per seconde.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.