Bwired Home Online home in the Netherlands

Woensdag 27 Februari 2008 - 16:51:29

Podcast of audioboek in de auto

Door: , , Categorie: Tech

Gelukkig heb ik in mijn auto een USB en een IPOD aansluiting, naar die saaie radio luisteren wil ik namelijk al heel lang niet meer. Radio 538 Edwin Evers, Radio 3 Giel Beelen is al jaren hetzelfde en zo voorspelbaar! Ik zet gewoon mijn favoriete muziek op maar meestal luister ik naar een Podcast of audioboek. Podcasting staat, in de meest strikte zin, voor een systeem waarin podcasters audiobestanden (MP3) met discussies, radioshows, muziekprogramma's enzovoort beschikbaar stellen via Internet. Zo luister ik onder andere naar TWIT (This Week In Tech) een podcast van Leo Laporte die elke week met een panel al het nieuws bespreekt m.b.t. IT en Internet.
Tech5 Report is een dagelijkse Podcast van John C Dvorak en natuurlijk naar Adam Curry met de Daily Source Code.
Het leuke is dat je altijd wel een of meerdere Podcasts kunt vinden over een onderwerp dat je interesseert. Op deze podcastings kan je jezelf abonneren en zodra er nieuwe afleveringen zijn worden deze automatisch gedownload. Een keer week stop ik mijn 4GB memory stick (foto) in de computer en zet de bestanden over, genoeg weer voor een hele weeek. Op deze manier blijf ik op de hoogte van de laatste nieuwtjes en is in de file staan voor mij een stuk gemakkelijker.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.