Bwired Home Online home in the Netherlands

Donderdag 6 Maart 2008 - 11:12:49

Microsoft IT Herolympics launch 2008

Door: , , Categorie: IT

Een week na de officiele lancering in Las Vegas werden SQL Server 2008, Visual Studio 2008 en Windows Server 2008 vandaag ook in Nederland gentroduceerd. Ook hier was de launch weer spectaculair, onder luid trompetten geschal kondigde microsoft Nederland haar nieuwe producten aan.
Het event werd gehouden in het Nieuwegeins Business Center (NBC) dat was omgetoverd tot een olympische dorp. Ongeveer tweeduizend geeks waren op de IT Herolympics aanwezig om te zien hoe de drie nieuwe producten met een lasershow, trompetten en vlaggen werden binnengehaald. Tijdens talloze aparte sessies en hands-on labs kon iedereen vervolgens verder de diepte induiken.
Het event, dat waarschijnlijk heel wat heeft gekost moest dit keer waarschijnlijk ten kosten gaan van us Geeks. Microsoft had namelijk in de uitnodiging beloofd dat de genodigde (125 euro entree!) de licenties van de nieuwe software zouden krijgen. Inderdaad die hebben we gehad, geweldig Microsoft maar trial versies kunnen we zelf ook wel downloaden van het Internet! Voor de mensen die ik gesproken heb was dit een behoorlijke domper en voorlopig ook de laatste keer. Zouden we deze krenterigheid misschien mede te danken hebben aan Neli Smit Kroes?

Update: Microsoft Nederland (Tony Krijnen en Bas Agbeko)
heeft alsnog alle licenties eeuwigdurend gemaakt! Hiermee maakt Microsoft het weer helemaal goed with us Geeks!

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.