Bwired Home Online home in the Netherlands

Maandag 10 Maart 2008 - 10:51:47

USB GSM moden van KPN

Door: , , Categorie: Tech

KPN komt met een mobiel internetmodem in de vorm van een USB-stick. Daarmee kunnen gebruikers altijd en overal e-mailen en snel internetten via het mobiele (HSDPA) netwerk van KPN.

Mobiel Internet wordt al langere tijd aangeboden, het USB-modem is echter nieuw. Voor de klant heeft het modem een aantal grote voordelen. Het kost vanaf 17,50 euro per maand, je bent binnen vijf minuten online met een automatische installatie, het modem past op iedere laptop of pc met een USB-aansluiting, je kunt op het modem smsjes versturen en ontvangen met software, en het modem heeft Micro-SD slot, dus ook te gebruiken als opslagmedium (tot 4 GB opslagcapaciteit). Voor meer informatie kijk op de site van KPN

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.