Bwired Home Online home in the Netherlands

Zondag 6 April 2008 - 14:13:50

Gebruikersgemak TomTom navigatie

Door: , , Categorie: Tech

Mijn vriendin heeft een TomTom navigator in haar wagen die ze eigenlijk alleen gebruikt als ze ergens naar toe moet waar ze nog nooit geweest is. Met hooguit 10.000 kilometer per jaar wordt Tom dus niet veel gebruikt. Als we hem echter nodig hebben valt het me elke keer toch weer op hoe gemakkelijk de TomTom in gebruik is. Wij als Nederlanders lezen natuurlijk nooit de gebruikershandleiding, met de TomTom is dat ook niet nodig. Zo begin je gewoon simpel met behulp van het touchscreen de plaatsnaam in te toetsen waar dan ook in Europa. Daarna het adres en bij het intoetsen van de letters wordt de mogelijke optie zeer snel weergegeven. Ik heb de laatste 10 jaar met verschillende navigatiesystemen mogen werken, dat waren voornamelijk geintegreerde navigatiesystemen die dus bij het automerk horen (optie). Deze systemen kunnen m.b.t. handelbaarheid en opties niet tippen aan de TomTom. Het enige zeer grote nadeel is dat dit soort navigatiesystemen niet geintegreerd kunnen worden in je auto, iedere keer je navigatiesysteem uit de auto verwijderen tegen mogelijk diefstal is voor mij nog steeds geen optie.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.