Bwired Home Online home in the Netherlands

Zaterdag 26 April 2008 - 17:23:43

Plaats reserveren met Kineticket bij Kinepolis

Door: , , Categorie: Tech

Ik was weer eens in Antwerpen voor lekker eten en een bioscoopje. Ook deze keer kon ik het weer niet laten om iets te laten zien van de handige manier waarop Kinepolis met haar klanten om gaat. Met behulp van dit touchscreen (staan er tientallen) kan je bij de ingang van de bioscoop je kaartjes kopen. Grandioos is hoe je de plaats waar je wil zitten zelf kan kiezen en direct reserveren. De twee oranje stoelen boven in het scherm zijn extra grote Twinseats die het systeem, na keuze hiervoor aanbeveelt. Natuurlijk had ik mijn tickets al thuis via internet gekocht waar je trouwens ongeveer dezelfde userinterface te zien krijgt.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.