Bwired Home Online home in the Netherlands

Zaterdag 3 Mei 2008 - 13:25:42

Bwired Doorbell Camera

Door: , , Categorie: Bwired

Als er bij mij wordt aangebeld krijg ik direct een plaatje van de beller op mijn smartphone. Op korte termijn kan ik ook op afstand met mijn GSM de voordeur openen en daarmee de betreffende persoon binnen laten. Op dit moment zijn daar natuurlijk al oplossingen voor zoals bijvoorbeeld de GSM Deurbel van Waleli. Met deze innovatieve oplossing kun je via je GSM praten met degene die aan deur staat, hij/zij zal je zeker geloven als je zegt dat je niet thuis bent! Dat is iets waar ik nog geen oplossing voor heb, hoe vertel je iemand dat je eigenlijk niet thuis bent :-)
De GSM deurbel werkt goed in combinatie met het electrisch slot van Nemef (Nemef Comforte) of het nieuwe electrische slot van Loxx.
Gezichtherkenning is trouwens ook nog een manier om de deur open te laten gaan :-)

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.