Bwired Home Online home in the Netherlands

Zondag 18 Mei 2008 - 08:24:11

IT implementeren op zondag

Door: , , Categorie: Werk

September 2007 was de laatste keer dat ik heb moeten werken op een zondag (zie Blog). We zijn al vroeg in een vrolijke stemming, dit heeft alles te maken met de status van de implementatie. Op een kleinigheidje na is alles goed verlopen. Een analyze op een aangepaste Oracle tabel en het probleem was verholpen. Het komt niet vaak voor dat we een nieuwe software release zo gemakkelijk kunnen implementeren. De uitrol betreft nieuwe functionaliteiten van een CRM business applicatie die aanstaande maandag door 2900 users gebruikt gaat worden. We hebben hiervoor op de database-, transactieserver en op 2900 Windows XP werkplekken nieuwe software geinstalleerd. De vuurdoop is eigenlijk pas maandagochtend als de gebruikers met de nieuwe applicatie gaan werken. Met waarschijnlijk nog een aantal weken nazorg komt de doorlooptijd van dit IT project uit op 8 maanden. Interessant aan dit project is dat een gedeelte van de software is gebouwd in India. Op de foto zie je mijzelf en Rick de Riel die overigens onlangs voor zichzelf is begonnen Rieladvice

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.