Bwired Home Online home in the Netherlands

Vrijdag 6 Juni 2008 - 14:38:27

Zeilen van Lemmer naar Enkhuizen

Door: , , Categorie: Werk

Ieder jaar gaan we met een vast clubje IT collega's iets ondernemen. Zo gaan we dit jaar zeilen op het ijsselmeer met twee boten. De ene boot is van Robert Houtepen en de andere van Rick de Riel. Met beide heren werk ik nu trouwens samen in een IT project. Ik zat als ketelbinkie aan boord bij Robert en met een dikke windkracht 4 haalde we af en toe een snelheid van 7.5 knopen. De prachtige Winner 1120 is 11 meter lang en heeft een zeil oppervlakte van 40 m2 en de genaker die we vandaag gebruikte maar liefst 110 m2. De tocht ging van Lemmer naar Enkhuizen waar we ook overnachten. Ik heb natuurlijk mijn ASUS R2E UMPC bij met een snelle HSDPA Internet verbinding, altijd online, dus ook gelijk een weblog :-) Morgen varen we weer rustig terug naar Lemmer. Op de foto zijn we net aangekomen in de haven van Enkhuizen.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.