Bwired Home Online home in the Netherlands

Zondag 15 Juni 2008 - 02:43:20

De Dell UltraSharp 2408WFP 24 inch monitor

Door: , , Categorie: Bwired

Vandaag heb ik de Dell Ultrasharp 2408WFP, een 24 Inch TFT breedbeeldmonitor met Displayport / HDMI ondersteuning ontvangen. De specificaties van deze monitor zijn veel belovend, de resolutie bedraagt 1920x1200 (Volledige HD 1080p), de reactietijd 6 ms, de constrastverhouding 1300:1, de helderheid 400 cd/m2 en een kijkhoek van 178, zowel horizontaal als verticaal. Zoals alle high-end monitoren van Dell is ook deze monitor uitgerust met een kaartlezer en een 4-poorts USB 2.0 hub.
De monitor heeft een uitgebreid aanbod van HD-verbindingsopties, zoals VGA (analoog), 2x DVI-D (digitaal) met HDCP, S-Video, Composietvideo, Componentvideo, DisplayPort en zelfs HDMI. Ik gebruik deze monitor via een HDMI DVI kabel op mijn Dell Precision T3400 en dat levert een erg scherp plaatje op! De monitor is ook in hoogte verstelbaar echter 5cm lager dan het vorige model, dit is wel een nadeel!

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.