Bwired Home Online home in the Netherlands

Zondag 13 Juli 2008 - 16:11:03

Computerbladen voor op vakantie

Door: , , Categorie: Bwired

Vaak zie ik mensen die op vakantie zijn een dik boek lezen, meestal een thriller of een roman.
Als techgeek is dit soort literatuur natuurlijk niet voor mij weggelegd, ik kan er het geduld niet voor opbrengen en dit genre heeft ook duidelijk niet mijn interesse.
Wel luister ik naar podcast uitzendingen en Audio boeken op mijn Ipod touch, verder zul je hierop trouwens geen muziek vinden :-)
Ook staat mijn laptop staat vol met Xvid films en series, die ik meestal s'avonds na 23:00 of later kijk. Zo heb ik Stargate SG1 seizoen 10 en Stargate Atlantis Seizoen 3 en 4 op mijn harddisk staan.
Dit jaar heb ik weer eens de bekende computerbladen gekocht die ik normaal niet vaak meer lees. Mijn bezwaar tegen deze bladen is dat ze niet voldoende diepgang voor mij hebben. Vaak als ik een verhaal of een test over een of ander apparaat heb gelezen heb ik altijd nog veel vragen. Ook komt het regelmatig voor dat ik het apparaat zelf ook heb en toch andere bevindingen heb. De diepgang is voor mij dus niet voldoende, ook nemen ze vaak alleen de specificaties over uit de handleiding en vullen het hier en daar wat aan!
De bladen geven eigenlijk alleen maar aan wat er allemaal nieuw is uitgekomen op computergebied, maar dat kun je op Internet veel sneller en beter te weten komen en het scheelt je weer zo'n 55 euro per jaar!
Het slechtste blad vind ik wel de PCM, dit blad heeft de minst uitgewerkte rapportages. Het beste blad met de meeste technische diepgang vind ik de CT (Computer Techniek) wat vroeger alleen in het Duits te krijgen was en sinds een aantal jaren ook in het nederlands wordt vertaald.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.