Bwired Home Online home in the Netherlands

Zaterdag 9 Augustus 2008 - 12:41:34

XD geheugenkaartje uit Bangkok

Door: , , Categorie: Tech

Vandaag kwam de door mij in Bangkok bestelde Olympus 2GB XD geheugenkaart binnen. Inclusief verzendkosten is dit kaartje nog steeds goedkoper dan welke aanbieding dan ook op Marktplaats. De bestelling heb ik gedaan bij Usb4All een webshop in Thailand die door een Nederlander wordt gerund. Je kunt gemakkelijk betalen via Paypal, een zeer handige betaalinstantie waar je creditcard gegevens beschermd worden en dus niet zichtbaar zijn voor de verkoper. De shop Usb4All heeft nog veel meer leuke gadgets en aanbiedingen ook staan alle prijzen in euros en zijn inclusief verzendkosten.
Voor je gaat bestellen via Internet buiten Europa moet je wel rekening houden met mogelijke inklaringsrechten die totaal kunnen oplopen tot wel 25% over het totale orderbedrag. Je kunt ook vragen aan de verkoper om de bestelling te verzenden als gift of er een ander waardebedrag aan toe te kennen.
Leuke enveloppen gebruiken ze trouwens in Thailand, verzonden via airmail duurde het ook maar 3 dagen.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.