Bwired Home Online home in the Netherlands

Woensdag 20 Augustus 2008 - 17:34:16

Bwired op bezoek bij Loxx

Door: , , Categorie: Bwired

Vandaag was ik op bezoek bij Rob Roder en Nico van Kooi van Loxx remote control locking systems. Loxx maakt van elk deurslot op een gebruikersvriendelijke en betaalbare manier een elektrisch slot. Vervolgens is dit slot met een afstandbediening te bedienen, maar het is ook zeer geschikt om met allerlei domoticatoepassingen te worden aangestuurd. Hoe de Domotica interface er mogelijk uit kan komen te zien hebben we besproken.
In het Bwired huis zal ik dit slot gaan gebruiken. In combinatie met al mijn andere Domotica devices kan ik hier leuke dingen mee doen.
-Bij brandalarm en er is iemand thuis kan het slot automatisch worden geopend.
-Belt er iemand aan mijn voordeur die binnen moet dan kan ik via mijn GSM de deur openen.
-In de avond automatisch de deur op het nachtslot.
-Een leuke is ook 5 keer aan de voordeur bellen en deze gaat open :-)
De mogelijkheden zijn legio, verzin ze maar!
Het slot werkt op standaard batterijen (geen bedrading dus) en geeft ruim van te voren aan wanneer deze vervangen moeten worden. Ook kun je het slot voor verschillende toepassingen programmeren.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.