Bwired Home Online home in the Netherlands

Vrijdag 22 Augustus 2008 - 20:22:15

Windows 7 requirements

Door: , , Categorie: IT

Microsoft heeft een aantal weken geleden een Blog geopend waar iedereen zijn zegje kan doen over de opvolger van Vista, Windows 7. Wat de meeste mensen in Windows 7 willen was voor mij al lang duidelijk, toch goed om te zien dat de meeste reacties op het blog te maken hadden met de snelheid. Bijna iedereen vindt Vista stroperig, alleen als je een state of the art machine hebt performt Vista goed. Strippen naar de core is wat Microsoft moet doen en aan de gebruiker zelf overlaten wat voor toeters en bellen ze willen installeren. Op deze manier krijg je een snel basis operating system wat ook op normale pc's goed werkt en daarbij ook nog veel minder stroom verbruikt.
Ik zit niet te wachten op nieuwe verzonnen features waar ik geen donder aan heb en die te veel van mijn resources claimen. Lean & Mean is mijn boodschap aan Steven Sinofsky die momenteel de ontwikkeling van Windows 7 trekt. Lever de toeters en bellen als additionele software of nog beter laat het aan andere software leveranciers over.
Schoenmaker blijf bij je leest, focus je op het operating system, weg met al die extra software gadgets en mogelijk wordt Windows 7 dan een succes!

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.