Bwired Home Online home in the Netherlands

Vrijdag 12 September 2008 - 23:39:55

De Beurs Domotica & Slim Wonen 2008

Door: , , Categorie: Bwired

Op 19 en 20 november 2008 gaat de Beurs Domotica & Slim Wonen weer van start in het Evoluon te Eindhoven. Op deze domoticabeurs met meer dan 130 stands en verschillende lezingen ben ik natuurlijk ook te vinden. Nee, nog niet achter een Bwired standje maar gewoon als bezoeker :-)
Het Domotica wereldje is nog steeds redelijk klein en bijna iedereen kent elkaar. Net als vorig jaar heb ik ook nu weer vrije entreekaarten gehad van de stichting Smarthomes, organisator van het event. Onder de leden van mijn Domotica forum is al veel interesse en zullen we net als vorig jaar elkaar weer ontmoeten. Dit jaar zal de groep waarschijnlijk flink groter zijn want het forum telt nu 620 leden waarvan er een aantal fanatieke Domotica geeks zijn.
Als je mijn weblog regelmatig leest en wat meer wil kennismaken met Domotica dan kun je me een mail sturen voor een vrijkaart (waarde 35 Euro) voor deze grootste Domotica beurs van Nederland.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.