Bwired Home Online home in the Netherlands

Zaterdag 20 September 2008 - 00:12:22

Verbouwing bij Bwired

Door: , , Categorie: Bwired

Op dit moment wordt het Bwired huis verbouwd, de inpandige garage wordt speel- computerkamer voor de kids en er wordt aan de zijkant van mijn huis een stuk aangebouwd. De verbouwing heb ik helemaal uitbesteed aan een bouwbedrijf op de elektra na natuurlijk, dit doet pappie altijd zelf :-)
In de speelkamer komt netwerk, kabel TV, Xanura, elektra, alarm, motionsensors, temperatuur meting, (led)verlichting, elektrische gordijnen en een camera. Het is dus wel duidelijk waarom ik op deze foto zo onder de stof zit, ik heb heel wat sleuven moeten maken waar de stukadoor niet blij mee zal zijn :-) Gelukkig grenst de meterkast direct aan deze kamer dus het was relatief simpel (35cm dikke muur) vier 18mm gaten te boren vanuit de meterkast, alles natuurlijk met PVC buizen netjes uit het zicht afgewerkt op inbouwdozen. Op foto zie je dat ik net een contactdoos heb geboord voor de (hotel) lichtschakelaar naast de nieuwe doorgang vanuit de hal.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.