Bwired Home Online home in the Netherlands

Maandag 29 September 2008 - 21:41:50

Domoticafreaks op bezoek bij Lennart

Door: , , Categorie: Bwired

Dit is de meterkast van Lennart, een van de leden van Domiticaforum Europe waar we met een heel clubje Domoticageeks op bezoek waren. Lennart heeft zijn huis fantastisch ingericht met veel RGB ledverlichting die voornamelijk als Mood-verlichting (stemmingsverlichting) wordt gebruikt, alles natuurlijk aangestuurd m.b.v. Domotica. Lennart heeft ons een rondleiding gegeven door zijn huis en begon bij de meterkast, van boven zeer netjes en van onder nog een rommeltje. Hier moest ik even een foto van maken met mijn HTC, de Bwired meterkast is trouwens niet anders :-)
Het was een hele interessante en gezellige avond waar we veel Domotica ervaring hebben uitgewisseld. De volgende meeting zal plaatsvinden op de Domoticabeurs in het Evoluon op 20 november 2008.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.