Bwired Home Online home in the Netherlands

Woensdag 15 Oktober 2008 - 23:26:36

Domoticaforum Europe

Door: , , Categorie: Bwired

In 2006 heb ik het Domoticaforum Europe opgericht. De bedoeling van dit forum was eigenlijk om de vele vragen die ik kreeg over Domotica en Bwired hier te beantwoorden. Op het voornamelijk Engelstalige forum bekijken en/of plaatsen dagelijks duizenden bezoekers berichten.
Ondertussen heeft het Forum 654 leden, zijn er 10942 berichten geplaatst, zijn er 927513 unieke bezoekers langs geweest en heeft het forum 1.8 miljoen webpagina's geserveerd.
Duidelijk is wel dat steeds meer mensen interesse krijgen in Domotica en energie besparen. Sinds kort is er ook een Nederlands gedeelte op het forum voor beginners in Domotica.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.