Bwired Home Online home in the Netherlands

Donderdag 16 Oktober 2008 - 21:57:27

Energiezuinige stofzuiger

Door: , , Categorie: Bwired

Alweer een stofzuiger? Ja dus; na de verbouwing heeft onze stofzuiger het loodje gelegd, waarschijnlijk toch te veel stof:-) Mijn IRobot 560 is alleen voor beneden en kan nog geen trappen lopen dus een nieuwe moest er komen. De keuze is gevallen op de groene Electrolux ZUSG3000. Groen is het toverwoord en verbruikt als het goed is ook minder energie. De ZUSG3000 die trouwens gemaakt is van recycled plastic is ontzettend stil en verbruikt op vol vermogen maar 1250 watt terwijl het zuigvermogen vergelijkbaar is met een 2000 watt model. Natuurlijk heb ik dit gecontroleerd en ja hoor de specificaties kloppen exact, mijn energiemeter gaf 1248 watt aan. Ik had nog nooit een stille stofzuiger gehoord :-), maar het kan echt, bij dit model hoor je voornamelijk alleen het windgeruis. Geweldig hoe de techniek steeds verder vooruit gaat, een aanrader is deze groene jongen met een zwart gerecycled jasje.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.