Bwired Home Online home in the Netherlands

Maandag 17 November 2008 - 23:00:49

Korting op Plugwise producten.

Door: , , Categorie: Bwired

De leden van het Bwired Domoticaforum kunnen een korting krijgen van 15% op de Plugwise producten. Deze korting is geldig van 19-11 t/m 31-12-2008, ga hiervoor naar de Plugwise webshop en voer de kortingscode domoticaforum in. (zie image).


Plugwise:
Plugwise heeft een slimme plug ontwikkeld gebaseerd op Zigbee 2.4 GHz die je eenvoudig tussen het stopcontact en de stekker van een elektrisch apparaat kunt plaatsten. Iedere stekkerplug meet dan het energieverbruik en stuurt de gegevens draadloos naar een bijbehorende USB Stick in je computer. Ook kun je de plug gemakkelijk op afstand schakelen, voor meer info zien mijn vorige weblog.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.