Bwired Home Online home in the Netherlands

Donderdag 20 November 2008 - 18:59:09

De beurs Domotica & Slim Wonen 2008

Door: , , Categorie: Bwired

Net als vorig jaar was ik natuurlijk ook dit jaar weer op de beurs Domotica en Slim wonen georganiseerd door de stichting Smarthomes. Op de beurs gehouden in het Evoluon te Eindhoven was het redelijk druk en waren er veel bekenden. Onder de leden van het domoticaforum had ik ongeveer 90 vrijkaarten uitgedeeld die beschikbaar waren gesteld door Xanura en Smarthomes. Net als vorig jaar hadden we met zijn allen afgesproken om 13:00 voor een meet & great. Ik heb veel nieuwe contacten opgedaan die net zo fanatiek zijn als ik op het gebied van Domotica. Lachen is wel dat ik de hele dag van 10:30 to 17:30 met jan en alleman heb staan te praten en toch maar slecht 3 stands bezocht (Eaton, Loxx & Plugwise). Ik heb dus eigenlijk niets van de beurs gezien, volgend jaar de beurs dan toch maar 2 dagen bezoeken.
Op de foto zie je een aantal leden van het forum in geprek met elkaar (Foto Esteban).

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.