Bwired Home Online home in the Netherlands

Dinsdag 2 December 2008 - 00:25:56

HTC HD

Door: , , Categorie: Bwired

Vandaag heb ik mijn HTC TYTN2 vervangen door een HTC HD ook wel de Blackstone genoemd. De HTC HD beschikt zoals de HTC TYTN 2 niet over een apart toetsenbord, in praktijk bleek dat ik dat bijna nooit gebruikte. Nu moet ik dus alles invoeren via het tot nu toe zeer goed werkende touchscreen. Over de performance van de HTC TYTN 2 in combinatie met navigatie en pushmail was ik niet te spreken, vaak een haperende performance. De HTC-HD heeft een snellere processor en geheugen, tot op heden werkt het allemaal goed, we zullen zien de komende tijd!
De HD heeft de look en feel gelijk aan de Apple Iphone en een geweldig scherp scherm van maar liefst 3.8-inch en WVGA (480 X 800 pixel).
Dit toestel is dus zeer geschikt om het Bwired huis van afstand te monitoren en besturen. Ik ga de komende tijd hiervoor een aantal nieuwe webpagina's ontwikkelen.
Kortom een geweldige gadget voor Controlling, Tracking and Tracing, Picture Weblog (5MP camera inside) en niet te vergeten Podcast. Eens kijken of ik over een paar maanden nog steeds zo enthousiast ben over dit toestel. Mijn algemene kritiek op de meeste Windows Mobile Phones is dat ze te traag zijn. De vraag is: ligt het aan het toestel of het operation system? Ik denk het laatste, Windows Mobile heeft hetzelfde probleem als Vista en wordt jammer genoeg bij iedere versie logger! Dit zegt niets over de functionaliteiten want die zijn perfect!
Tip: de HTC HD kun je perfect tweaken met het gratis HD Tweak.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.