Bwired Home Online home in the Netherlands

Zondag 25 Januari 2009 - 11:00:39

Implementatieweekend Kiosk release 20

Door: , , Categorie: Werk

Ik heb al heel wat implementaties van IT systemen meegemaakt die ook bijna altijd buiten kantooruren moeten worden uitgevoerd. Zo ben ik ook vandaag weer de pisang en moet voor KPN werken in Amersfoort. Een hele keten van IT systemen wordt geupdate en dat brengt veel risico's met zich mee! Natuurlijk is alles grondig getest maar vaak zie je dat het in een productieomgeving net even anders is. We mogen absoluut niet klagen (dat mag dan niet), na het wegpoetsen van wat foutjes in de settings hebben we uiteindelijk na een doorlooptijd van slechts 4 uur een GO kunnen afgeven. De ultieme test is natuurlijk aankomende week als zo'n 2900 gebruikers gaan werken met de nieuwe functionaliteiten van het systemen (KIOSK - EAI - StreamServe - Orcacle Stellent). Voor mij komt een traject (Impact, Ontwerp, Bouw, Test en Implementatie) van bijna 12 maanden hiermee tot een einde.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.