Bwired Home Online home in the Netherlands

Vrijdag 30 Januari 2009 - 16:37:35

Western Digital Green 2 terrabyte harddisk

Door: , , Categorie: Tech

Kijk! hier word ik nou vrolijk van! De lang verwachte WD20EADS Western Digital 2 terrabyte harddisk is vanaf heden te koop.
2TB, 2.000GB, 2.000.000MB of te wel 2 triljoen bytes is de vrije ruimte op deze schijf. De schijf werkt op 5400 toeren, heeft zelfs een Groen label en is daarmee dus erg zuinig in het gebruik. Ik ben van plan twee van deze jongens in mijn Synology NAS (Network Attached Storage) te bouwen, ze zullen daarvoor waarschijnlijk eerst de firmware moeten aanpassen! De snelheid van deze schijf is meer dan voldoende voor backup, download en streamen van HD mediafiles. Ook met de vrije schijfruimte ruimte verwacht ik nog wel even vooruit te kunnen.

Power Dissipation:
- Read/Write 7.4 Watts
- Idle 4.0 Watts
- Standby 0.97 Watts
- Sleep 0.97 Watts

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.