Bwired Home Online home in the Netherlands

Zondag 19 Juli 2009 - 23:34:55

Rob Bartol misbruikt de Hollandswimming website

Door: , , Categorie: Div

Waarom misbruikt Rob Bartol de Hollandswimming website?
Anderhalf jaar na het uit de duim gezogen artikel over Bwired laat Rob Bartol van Omroep Brabant weer op een negatieve manier van zich horen. Onder andere op de site Holland Swimming heeft hij een blog geschreven (laten schrijven) over Bwired waar gek genoeg weer allerlei onzin in staat. Hij reageert hier ineens weer op mijn reactie van anderhalf jaar geleden op een Omroep Brabant rapportage die geheel niet klopte!

Ik weet dat Rob Bartol een groot zwemliefhebber is maar als je dan de hollandswimming website moet misbruiken voor iets wat totaal niets met zwemmen te maken heeft ben je mijn inziens wel erg verkeerd bezig!

Bartol stop eens met die onzin en ga wat serieuze dingen doen
Pieter Knuvers

deze foto is van de hollandswimming website

Update 20-9-2009: De blog van bartol is ineens van de website Hollandswimming verwijderd, ik heb natuurlijk een grabje gemaakt voor het archief

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.