Bwired Home Online home in the Netherlands

Donderdag 16 April 2009 - 19:55:47

Advanced HTML bij Twice

Door: , , Categorie: IT

Vandaag en morgen heb ik een snoep cursus adavanced HTML bij Twice in Driebergen. Hier worden de puntjes weer eens op de i gezet op het gebied van coderen in HTML en XHTML. Al na de eerste dag weet ik al dat ik nog veel moet aanpassen aan de Bwired site.
In de loop der jaren is het aantal verschillende markeringstekens (tags) dat in HTML wordt gebruikt, enorm uitgebreid. Om zoveel mogelijk problemen met alle verschillende web-browsers te voorkomen heeft het World Wide Web Consortium (W3C) aanbevelingen opgesteld over welke tags geldig zijn en hoe ze moeten worden geïnterpreteerd. Op de site van W3C kun je trouwens je website laten valideren met als resultaat of je wel of niet aan deze regels voldoet. Als je niet aan de regels voldoet dan hoeft dit nog geen probleem te zijn, de meeste webbrowsers proberen de pagina toch zo goed mogelijk te presenteren. M.b.t. Bwired zie ik dat bij browsers anders dan IE8 de pagina's soms licht afwijken, eens kijken of we dit na deze cursus zo kunnen aanpassen dat het resultaat overal hetzelfde is.

Bekijk hier mijn Track & Trace (gps) route.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.