Bwired Home Online home in the Netherlands

Woensdag 17 Juni 2009 - 00:36:24

Bouwmarkt Praxis verspilt ook energie

Door: , , Categorie: Energieverspilling

Het is triest om te zien dat ook bij de bouwmarkt Praxis te Den-Bosch meer dan 30 buitenlampen dag en nacht branden. Deze foto heeft wel humor natuurlijk want zo te zien kunnen de prijzen bij de Praxis nog wel wat omlaag. Misschien is de Praxis wel een laaste voorraadje oude gloeilampen aan het opbranden? En dan te weten dat de Praxis een aantal Domoticaproducten zoals Klik Aan Klik Uit verkoopt waarmee je deze verspilling gemakkelijk kan verhelpen.
Tip voor de Praxis: Haal een paar KAKU setjes van slechts tientallen euro's uit je eigen schappen en schakel hiermee de buitenverlichting pas in als het donker wordt.

Klik hier om te zien om hoeveel lampen het ongeveer gaat, zelfs de lantaarnpalen op de parkeerplaats staan vrolijk aan!

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.