Bwired Home Online home in the Netherlands

Vrijdag 31 Juli 2009 - 12:34:55

Mijn ideale vakantie....

Door: , , Categorie: Div

Bij deze microblog hoeft eigenlijk geen tekst, je kent het bekende gezegde wel: a picture can tell more......
Mijn ideale vakantie dus, een goed hotel, goed weer, een stevige parasol, geeky lectuur en natuurlijk Internet.
Over het laaste valt me op dat steeds meer hotels dit gratis beschikbaar stellen. Moest ik daar vorig jaar nog flink voor betalen is het dit jaar ineens gratis of waarschijnlijk verwerkt in de prijs van de hotelkamer. In Duistland en Oostenrijk viel me dit direct op, maar natuurlijk niet in Italie. De Italianen zijn nog niet zo ver en willen nog steeds overal aan verdienen. In de streek waar ik op vakantie ben heb ik geen hotel kunnen vinden met gratis internet, integendeel voor 2 uur online vragen ze in mijn geval 11 euro. Aangezien ik op vakantie al minimaal 2 uur per dag internet nodig heb is 11 euro wel iets teveel van het goede! Na wat onderhandelen met het management van het hotel heb ik nu 30 uur online voor 11:00, now we're talking:-)

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.