Bwired Home Online home in the Netherlands

Zondag 9 Augustus 2009 - 20:39:50

Bardolino aan het Lago di Garda

Door: , , Categorie: Div

Vanavond ijs eten bij een van de bekenste ijstenten aan het Gardameer "Gelateria Cristalla Bardolino". Het ijs is zeer goed maar de bediening is al jaren zwaar klote, trek er rustig een uurtje voor uit! Gelukkig is het uitzicht mooi.
Deze weblog (foto en tekst) is trouwens in 1 upload vanaf mijn HTC HD verzonden naar mijn Bwired webserver en wordt dan ook direct getoond. Samen met een Chinese programmeur heb ik dit nieuwe Windows Mobile programma ontwikkeld. Ik ben van plan dit programma samen met hosting als freeware beschikbaar te stellen, iedereen kan dan met zijn Windows Mobile phone (gsm) een eigen picture weblog zoals deze maken. Stay tuned, more to come.

Ciao

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.