Bwired Home Online home in the Netherlands

Woensdag 9 September 2009 - 21:36:56

De Beurs Domotica & Slim Wonen 2009

Door: , , Categorie: Bwired

Op 19 en 20 november 2009 gaat wederom de Beurs Domotica & Slim Wonen weer van start in het Evoluon te Eindhoven. Op deze domoticabeurs met meer dan 130 stands en verschillende lezingen ben ik natuurlijk ook te vinden.
Het Domotica wereldje is nog steeds klein en bijna iedereen kent elkaar. Net als vorig jaar heb ik ook nu ook weer vrije entreekaarten gehad van de stichting Smarthomes, organisator van het event.
Onder de leden van mijn Domotica forum is al veel interesse en zullen we net als vorig jaar elkaar hopelijk weer ontmoeten. Dit jaar zal de groep waarschijnlijk weer flink groter zijn want mijn forum telt nu 1210 leden terwijl dit vorig jaar nog 620 was.
Als je mijn weblog regelmatig leest en wat meer wil kennismaken met Domotica dan kun je me een mail sturen voor een vrijkaart (waarde 35 Euro) voor deze grootste Domotica beurs van Nederland. Misschien krijg je mijn kaartje dan wel want waarschijnlijk zit ik dan in Pune India.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.