Bwired Home Online home in the Netherlands

Maandag 5 Oktober 2009 - 21:02:37

De RFXIO voor de RFXCOM LAN Interface

Door: , , Categorie: Bwired

De foto is een beetje onderbelicht maar dit is de splinternieuwe RFXIO module (onderste device) die m.b.v. een flatcable op de RFXCOM LAN interface kan worden aangesloten. Met deze Digitale IO interface heb je de beschikking over 8 input/output lijnen die geconfigureerd kunnen worden als relais contact of als een digitale ingang (Opto Coupler). De module krijgt zijn voeding vanuit de LAN Module maar kan voor het zwaardere werk ook apart worden gevoed. In de RFXCOM LAN interface kunnen meerdere ontvangers worden geplaatst en een zender. Met de ontvangers kun je verschillende draadloze protocollen ontvangen zoals bijvoorbeeld van de Visonic Alarmsystemen, Klik aan Klik uit, Oregon Scientific en X10. Met de zender is het mogelijk X10 signalen, Harrison, Klik Aan Klik Uit etc. signalen te zenden. Met de RFXI0 aangesloten is het nu ook mogelijk om via de dezelfde LAN kabel devices te schakelen of de status ervan uit te lezen, bijvoorbeeld het openen van een elektrisch slot of aan of uit zetten van een alarmpaneel.

Voor meer informatie kijk op mijn forum

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.