Bwired Home Online home in the Netherlands

Zondag 25 Oktober 2009 - 08:49:04

Implementatie Kiosk 20.1.0.07

Door: , , Categorie: Werk

Het is al weer een tijdje geleden dat we KIOSK release 20 geïmplementeerd hebben.

Bij grote bedrijfsapplicaties met meer dan 2500 gebruikers is de frequentie van nieuwe releases meestal ook niet zo hoog. Voordat iedereen in overeenstemming is wat en hoe de nieuwe functionaliteiten er uit moeten zien ben je al snel heel wat maanden en Euro’s verder. Maar vandaag is het echter weer zover, we gaan upgraden naar KIOSK versie 20.1.0.07. Aan de .07 kun je zien dat we 7 aanleveringen hebben gehad voordat deze release door de acceptatietest is gekomen en daarmee dus klaar is voor productie. Vanaf vandaag heeft de applicatie KIOSK er weer een koppeling bij met een ander systeem waarvan wij (KIOSK) de data gaan gebruiken. Voor dag en dauw (6.00 uur) deze zondag weer onderweg naar Amersfoort rekening houdend met de wintertijd die vannacht is ingegaan (bijna vergeten J). De volgende release en implementatie zal ik samen met onze nieuwe leverancier Cognizant gaan uitvoeren, hiervoor zal ik vanaf begin volgend jaar weer regelmatig naar India (Pune) afreizen.
Op de foto staan myself, Gert Nijenhuis en vier van mijn nieuwe Indiaase collega's Saurabh Jain, Reshma Shaikh, Salil Sawarkar en Ashutosh Kendurkar die nu in Nederland zijn voor kennisoverdracht.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.