Bwired Home Online home in the Netherlands

Maandag 2 November 2009 - 22:04:12

Dexter eindelijk op de Nederlandse buis

Door: , , Categorie: Div

Ik heb de eerste 3 seizoenen van Dexter al gezien, Seizoen 4 loopt nu in Amerika en zodra deze op showtime is uitgezonden kijk ik de aflevering korte tijd later in HD. Ik vind Dexter een van de beste series van de afgelopen jaren, geweldig in elkaar gezet en grandioze hoofdrol voor acteur Michael C. Hall.
Nu komt deze serie eindelijk op de Nederlandse televisie en wel bij de VPRO die gelijk heel seizoen 1 iedere avond van 8 t/m 18-november uitzenden.

Dexter Morgan is forensisch bloedexpert bij de politie in Miami. Op vierjarige leeftijd werd hij geadopteerd door politieagent Harry Morgan die bij het jonge kind al vroeg moordlustige neigingen ontwaarde. Van Harry leerde Dexter om zijn onweerstaanbare drang om te moorden te kanaliseren. Hij brengt alleen mensen om ‘die het verdienen’: moordenaars en andere zware criminelen op vrije voeten, die door de mazen van het net zijn geglipt. Dexter doet dit volgens een vast en zorgvuldig patroon. Hij spreekt zijn slachtoffers aan op hun daden en neemt via een snee in de wang bloedmonsters en bewaart deze als aandenken. Van Harry heeft Dexter ook meegekregen hoe hij zich in het dagelijkse leven moet gedragen. Dexter heeft dus twee gezichten, de aardige vriendelijke ietwat vreemde broer, vriend en collega en de voor de buitenwereld onbekende gewetenloze moordenaar.

Geen gewone politieserie maar een unieke, intelligente mix van humor en horror. Dexter grijpt je. Het ene moment laat hij je op het puntje van je stoel zitten en het volgende glimlachen.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.