Bwired Home Online home in the Netherlands

Donderdag 5 November 2009 - 10:58:47

Het nieuwe werken en de files

Door: , , Categorie: Verkeer

Ik had vandaag op een later tijdstip een afspraak in Amersfoort dus dacht ik (slim) na de files te vertrekken. Nou jammer dan; in Nederland is rijden zonder files absoluut niet meer mogelijk!
Ik vertrok vol goede moed om 11:00 en direct al gaf mijn navigatiesysteem 21 filemeldingen aan. Op de A2 gewoon 10 kilometer om 11:00 uur in de ochtend, buiten de zogenaamde spits.
Mijn werkgever KPN loopt al jaren voorop als het gaat om flexibele werktijden etc., maar tegen het verkeersbeleid in Nederland kan niemand opboksen. Chapeau chapeau voor Minister Camiel Eurlings zijn verkeer(d)sbeleid is net zo sterk als zijn zachte G. Ze zijn al jaren bezig de A2 wat breder te maken, alles gaat nu maar liefst naar driebaans wegen. Peanuts!! Jarenlang ellende en gigantische files tussen alle bouwputten door met als resultaat dat we straks gewoon weer met zijn allen in de file staan want van twee- naar driebaans zet absoluut geen zoden aan de dijk! Ook heeft Eurlings geen automatische parapluconstructie voor boven de wegen bedacht want bij het kleinste drupje regen staat ook alles stil! gelukkig heeft mijn werkgever onlangs het "nieuwe werken" geïntroduceerd, in dit concept wordt zoveel mogelijk thuiswerken gestimuleerd. Dit is de oplossing voor mij, bespaart me enorm veel tijd en ellende.

Bwired Blog

Welkom op het Bwired Picture Weblog. Dit zelf ontwikkelde Weblog is gebaseerd op foto's en tekst die automatisch m.b.v. mijn Smartphone (GSM) naar mijn Weblog worden verzonden en hier ook direct worden getoond.
Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik meemaak en waarvan ik een foto kan maken. Onderwerpen als Domotica (Home Automation), techniek, IT, hacks, DIY's, familie en fun stuff.
Tell me - Ask me!
Stuur me je bericht of link tip Bekijk ook eens mijn Domotica forum.